تخطى إلى المحتوى الرئيسي
Biochimie alimentaire
Course search
اغلاق
Course search
تبديل إدخال البحث
English (en)
Français (fr)
العربية (ar)
Log in
المقررات الدراسية
Institut des Sciences de la Nature et de la Vie
Département des Sciences Biologiques et Agricoles
L3: Agronomie
S5: Agronomie
Biochimie alimentaire
محتويات المقرر الدراسي
Tab 2
Tab 1
مخطط الموضوع
عام
Chat & Forum
منتدى
About the Lecturer
Author's presentation
ملف
Subject Taught
Subject Taught
درس
Course Objectives
Course Objectives
ملف
Recommended Prerequisites
Recommended Prerequisites
درس
Course contents
Course contents
ملف
Introduction
Introduction
ملف
Course chapters
Chapter 01: Wter in food PPT
ملف
Tutorials work
Water in food & water activity
ملف
Adsorption isotherm
ملف
Proteins in food
ملف
Practical work
PWN° 01: DETERMINATION OF WATER CONTENT BY OVEN DRYING METHOD
ملف
PWN°02 : EFFECT OF WATER ACTIVITY ON NON-ENZYMATIC BROWNING IN DIFFERENT FOOD MATRICES
ملف