تخطى إلى المحتوى الرئيسي
الشعار

Biochimie alimentaire

  • اغلاق
    تبديل إدخال البحث
      • English ‎(en)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • العربية ‎(ar)‎
    1. المقررات الدراسية
    2. Institut des Sciences de la Nature et de la Vie
    3. Département des Sciences Biologiques et Agricoles
    4. L3: Agronomie
    5. S5: Agronomie
    6. Biochimie alimentaire

    مخطط الموضوع

    • عام

      • Chat & Forum منتدى
    • About the Lecturer

      • Author's presentation ملف
    • Subject Taught

      • Subject Taught درس
    • Course Objectives

      • Course Objectives ملف
    • Recommended Prerequisites

      • Recommended Prerequisites درس
    • Course contents

      • Course contents ملف
    • Introduction

      • Introduction ملف
    • Course chapters

      • Chapter 01: Wter in food PPT ملف
    • Tutorials work

      • Water in food & water activity ملف
      • Adsorption isotherm ملف
      • Proteins in food ملف
    • Practical work

      • PWN° 01: DETERMINATION OF WATER CONTENT BY OVEN DRYING METHOD ملف
      • PWN°02 : EFFECT OF WATER ACTIVITY ON NON-ENZYMATIC BROWNING IN DIFFERENT FOOD MATRICES ملف

    Liens rapides

    Site du centre universitaire

    Réseaux Sociaux

    Facebook

    Youtube

    Contact

    Email: yazid.kriouet@centre-univ-mila.dz

               hocine@centre-univ-mila.dz

    Télé:   031 45 00 45

    Copyright 2020 © Université Abdelhafid Boussouf - Mila. Tous les droits sont réservés.

    ملخص الاحتفاظ بالبيانات
    احصل على تطبيق الجوّال